Handelsbetingelser

Vores handels-vilkår
Disse handelsbetingelser gælder for websitet www.soltika.dk og de produkter som tilbydes på websitet. Ved køb af produkter på www.soltika.dk, accepterer du vilkårene og indvilliger i at følge dem. Har du spørgsmål til nedenstående vilkår, så skal du være velkommen til at kontakte os. 

Soltika oplysninger
Soltika ApS
Birk Centerpark 40, 7400, Herning
CVR: 41358491
E-mail: info@soltika.dk

Betaling
www.soltika.dk modtager betaling med Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når din vare afsendes. Alle beløb hos www.soltika.dk er i DKK, Danske kroner, og er inkluderet moms. www.soltika.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL. Dette betyder at man ikke kan aflæse dine informationer. Vi gør også opmærksomhed på at tilbud og rabatter ikke kan blive kombineret med allerede eksisterende rabatter, nedsatte varer eller andre kampagner. 

Ordrebekræftelse
Når du bestiller et produkt hos os, så modtager du en kvittering som bevis på modtagelse af din bestilling. Denne kvittering bliver tilsendt den opgivede e-mail adresse under køb. Der er først indgået en bindende købsaftale når du modtager ordrebekræftelsen fra os. 

Leveringen
Vi sender Soltika produktet med DAO når de er pakket færdigt hos os og vores pakkepartner. Leveringstiden er herefter 2-5 hverdage. 

Reklamationsret
www.soltika.dk kontrollerer alle produkter og varer inden deres afsendelse. Hvis et Soltika produkt er defekt under modtagelse, kan du klage inden for 14 dage – her vil du modtage de nødvendige informationer omkring returneringen af Soltika produktet. Når du køber et Soltika produkt, så har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder at du kan få ombyttet produktet eller pengene retur afhængig af den konkrete situation. Det kræves dog at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Soltika produktet kan blive returneret til www.soltika.dk med adresse på Birk Centerpark 40, 7400,  Herning. Det er vigtigt at du skriver dit navn og din adresse da vi ellers ikke har mulighed for at se hvem der har returneret Soltika produktet.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du mulighed for at kunne ombestemme dig inden for 14 dage, hvilket er fortrydelsesfristen. Dette gælder fra den dag du modtager dit Soltika produkt. Denne fortrydelsesfrist skal altid omfatte mindst syv arbejdsdage. Der er kun mulighed for at benytte dig af din fortrydelsesret, hvis Soltika produktet er uændret. Dette gælder ikke, hvis Soltika produktet er blevet beskadiget eller ændret på grund af en handling, der har været nødvendig for at undersøge produktet eller på grund af en omstændighed, der er blevet henført at dig. Du   udøver din fortrudelsesret ved at kontakte os inden fortrydelsfristen er udløbet, hvorefter vi fremsender et returlabel og du har returneret Soltika produktet igennem fremsendte returlabel. Du kan kontakte os ved at sende en e-mail til info@soltika.dk.

Returpolitik
Hvis du vælger at returnere et Soltika produkt til os efter at du har udøvet din fortrydelsesret, vil vi gennemføre din tilbagebetaling hurtigst  muligt og senest 30 dage fra vi har modtaget returnering af dit Soltika Produkt. Vi dækker omkostninger ved at fragte Soltika produktet igennem det returlabel vi har tilsendt dig. Derefter vil vi tilbagebetale Soltika produktets pris. Hvis du returnerer et Soltika produkt af andre grunde, vil vi undersøge det returneret Soltika produkt og give dig besked via den angivet e-mail adresse vedrørende en eventuelt tilbagebetaling. Vi udfører normalt tilbagebetaling snarest muligt og senest 30dage fra den dato, hvor informationen om købets  annulleringen blev modtaget. Som udgangspunkt vil vi tilbagebetale dig med samme betalingsservice du benyttede dig af til at gennemføre betalingen.

Ansvar
Hvis du er en forbruger, så reguleres vores ansvar for de leverede Soltika produkter af kapitlet vedrørende Frobrugerkøb i den danske købelov. I øvrige tilfælde er vi kun ansvarlige for brud på disse vilkår, og kun for et samlet beløb svarende til dit køb, medmindre der forligges tilfælde af grov uagtsomhed eller forsætlig adfærd. Disse begrænsninger gælder alene såfremt de er i overensstemmelse med den gældende danske lov.

Rettigheder
www.soltika.dk ejer alle immaterialle rettigheder til www.soltika.dk, samt alt materiale lagt ud på www.soltika.dk, dette gælder desuden også Soltika Facebook og Instagram. Disse rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes. Såfremt at du kommenterer, uploader billeder eller deler anden form for informationer på www.soltika.dk eller vores sociale medier, så giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra disse, eller dele imellem platformene. 

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart medmindre du selv har givet tilsagn hertil. Vi indsamler desuden heller ikke  personoplysninger medmindre du selv har givet os dem ved eksempelvis registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse. I tilfælde af at du har givet os tilladelse til indsamling, bliver der indsamlet oplysninger om navn, adresse, postnummer, email, køn, alder og interesser. Personoplysninger bruges til at gennemføre dit køb, som oplysninger er blevet indsamelet i forbindelse med. Disse oplysinger bliver desuden brugt til at få et større kendskab til dig og dit øvrige brug af www.soltika.dk. Dette kan blandt andet omfatte undersøgelser og  analyser, der er rettet mod en forbedring af vores øvrige produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, som er tilpasset dine interesser og behov. 

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondatalove skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Det betyder at når du betaler med dit betalingskort, så betaler du igennem et sikkert betalingsvidue. Her er alt krypteret og vi har ikke adgang til dine  betalingsinformationer. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i et sikkert og kontrolleret facilitet. Desuden kontrolleres vores sikkerhedsforanstillinger regelmæssigt og løbende for at sikre at vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, samt med hensyn til dine rettigheder som bruger på www.soltika.dk. Ved dataoverførsel igennem internettet, kan vi dog ikke garantere hundred procent sikkerhed. Dette betyder at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger når de sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver derfor dine personlige oplysninger på eget ansvar. 

Meddelelser
Meddelelser til os skal du sende til info@soltika.dk. Meddelelser fra os til dig sendes til din opgivet e-mail adresse som du har oplyst på www.soltika.dk      

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS SOLTIKA

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS SOLTIKA