Velkommen til Soltika Universet

Hans Hansen

Hans Hansen

CMO, Soltika

Del artiklen

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Dine første skridt i Soltika’s Univers.

Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up.

– Pablo Picasso

Fødslen af kreativitet og innovation skabes igennem fritænkning og leg.


Dette blogindlæg er dedikeret til jer, som for første gang tager skridtende mod lærerige og sjove familieoplevelser med projekter, som skal hjælpe jeres børn med at udvikle motoriske, sanselige og kognitive evner.

Når du modtager dit første projekt

Når det første projekt købes og spændingen udløses mens pakken er på vej, er væbning af tålmodighed vigtig. Til gengæld kan du her læse lidt mere om, hvad du kan forvente når projektet ankommer.

I enhver given projektkasse der bestilles, vil der medfølge et udfordrende og spændende projekt, som vil fokusere på læring og kreativ udfoldelse indenfor emner som teknik/elektronik, ingeniørskab, kemi og mere. Projektet vil akkompagneres af et nem og intuitiv intruktionshæfte, som gør det nemt for både forældre, såvel som barn, at udføre projektet.
I projektkassen vil der også findes en historiebog, som er specifikt udviklet til det enkelte projekt. Her vil historiefortællingen og illustrationerne åbne op for den nærmest “magiske” synergi, som vil koble projektet sammen med udforskningen af det historierige Soltika Univers.

I alle projekterne finder man rollemodellerne og søskendeparret Melo og Makila. Melo og Makila er med på hvert skridt af rejsen, og vil guide og udforske universet sammen med barnet.

Melo og Makila

Melo og Makila er skabt som en del af Soltika Universet. De er dristige, modige og reflekterende karakterer som fungerer som faste følgesvende.

Hvert projekt indeholder timevis af underholdning. Nogle projektet kan laves en enkelt gang, hvorimod andre kan benyttes utallige gange.

Hvad er mulighederne for udfoldelse og kontinuerlig læring?

Det er rig mulighed for kontinuerlige og progressive læringsmuligheder i Soltika’s aktive læringsunivers. Såfremt et projekt færdiggøres, vil der være fri mulighed for at vælge blandt projektsortimentet.

På Soltika’s sociale medier kan du i mellemtiden holde dig opdateret med nyheder om produktudvidelser, sjove familie aktiviteter og mere. Se nedenstående links eller find direkte links i footeren, nederst på siden:
Facebook – https://www.facebook.com/soltika.dk/
Instagram – https://www.instagram.com/soltikadanmark/

HOLD DIG OPDATERET

ANDRE ARTIKLER

Rim og remser

Rim og remser – Vol. 1

Skulle have lyttet til mor Selvom om himlen var blå, var der faldet flere dråber end ti Mor siger altid ”husk nu at tage gummistøvler

Hvad er Aktiv Læring?

Dette opslag vil hjælpe dig, med bedre at forstå hvad aktiv læring egentlig går ud på. Så hvad er aktiv læring egentlig? Hvorfor er aktiv læring så vigtigt?

Udforsk Soltika's lærende projekter

 • Tilbud Udsolgt
  STEAM

  Elektronik I Hjemmet

  DKK169.00 Tilføj til kurven
 • Tilbud
  STEAM

  Sæbe Laboratoriet

  DKK169.00 Tilføj til kurven
 • Tilbud
  STEAM

  Raketvidenskab

  DKK169.00 Tilføj til kurven
 • Tilbud